Boëtius zet deur naar Feyenoord op een kier, maar droomt van PL

15 juli 2022, 18:50   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Jean-Paul Boëtius hoopt zijn loopbaan te vervolgen in de Premier League. De 28-jarige middenvelder zit na zijn vertrek bij FSV Mainz zonder club en houdt zijn conditie op peil bij jeugdliefde Feyenoord, maar van een hernieuwde samenwerking is nog geen sprake.

Toch weigert Boëtius de deur naar een rentree in de Kuip, waar hij verdeeld over twee periodes vier jaar in de hoofdmacht speelde, dicht te smijten. "Of ik er überhaupt niet voor open sta?. Dat weet ik niet. Er spelen veel dingen voorafgaand aan een dergelijke beslissing", zegt de enkelvoudig international van het Nederlands elftal tegen RTV Rijnmond.

Vooralsnog is er echter geen sprake van, zo geeft Boëtius aan. "Het is nu echt conditie op peil houden voor mij. Zodra er echt wat gaat spelen vanuit Feyenoord, dan gaat er misschien een ander gevoel spelen. Dat is dus nu niet aan de orde."

De middenvelder, die bij Feyenoord doorbrak als aanvaller, heeft nog geen keuze gemaakt over waar hij komend seizoen actief wil zijn. "Ik sta best open, qua type competitie, waar ik nu verder wil in mijn carrière. Een droom van menig speler is de Premier League en of dat gaat gebeuren zien we wel. Maar dat is nog steeds dé droom."

Lees ook: 'Toptalent wil naar Feyenoord; Rotterdammers verhuren aanwinst'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen