'Feyenoord gaat met Boëtius praten over contract'; Kökcü terug

20 juli 2022, 11:16

Feyenoord wil zich mogelijk tóch gaan versterken met Jean-Paul Boëtius. De middenvelder annex aanvaller traint sinds een week mee bij zijn oude club, waarbij aanvankelijk nog werd benadrukt dat er een contractuele situatie niet aan de orde was. Inmiddels zijn de signalen echter anders, meldt clubwatcher Dennis van Eersel. 

In een video van werkgever RTV Rijnmond speculeerde Van Eersel over een mogelijk derde termijn van Boëtius bij Feyenoord. "Gaat hij een contract tekenen of niet? Daar zijn nog altijd wat vraagtekens omheen. Hij heeft meegedaan met een oefenwedstrijd (tegen Union Sint-Gillis, red.), wat de geruchten dat het om meer gaat dan alleen meetrainen alleen maar versterkt."

Onder de tweet van de regionale omroep verduidelijkte Van Eersel vervolgens dat hij 'signalen heeft' dat er over een nieuw contract gesproken gaat worden. 'Wat niet wil zeggen dat ze ook tot een akkoord komen', voegde hij daaraan toe. Boëtius liep deze zomer uit zijn contract bij het Duitse FSV Mainz en kan zodoende transfervrij aan de selectie worden toegevoegd. 

Lees ook: Slot somt verlanglijstje op en kan leven met verdere verkopen

Kökcü

Na de woensdagochtendtraining op het trainingskamp in De Lutte was er ook nieuws over Orkun Kökcü. De Feyenoorder kampte met een blessure, maar deed voor het eerst weer de volledige groepstraining mee. Hij lijkt dus volledig hersteld te zijn. Gernot Trauner was de enige afwezige, al wist Van Eersel daarbij te melden dat er niets ernstigs aan de hand is. "Hij heeft veel trainingen achter elkaar gehad en slaat er een keertje een over."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Jpb is de mogelijke aankoop/onzin verhaal van de dag . Over 1 of 2 dagen : ze komen er niet uit,maar we hebben weer 1 a 2 dagen nieuws ,en men lult weer negatief over Feyenoord .

Jeuk
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Altijd fijn om jouw positieve bijdragen te lezen ;)

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen