Feyenoord onderhandelt met Almería over 'pure linksbuiten'

23 juli 2022, 13:16   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord heeft in de zoektocht naar een aanvallende versterking zijn oog laten vallen op Largie Ramazani, zo meldt 1908.nl. De Rotterdammers zijn de onderhandelingen met Almería, de werkgever van de 21-jarige jeugdinternational van België, begonnen.

Ramazani wordt omschreven als 'pure linksbuiten'. Sinds 2020 staat de aanvaller onder contract bij Almería. Daarvoor speelde hij in de jeugdopleiding van RSC Anderlecht, Charlton Athletic en Manchester United. Met Almería promoveerde Ramazani afgelopen seizoen naar het hoogste niveau van Spanje. Daar leverde de Belgische aanvaller met acht doelpunten en één assist een bijdrage aan.

Het contract van Ramazani bij Almería loopt nog drie jaar door. Toch denkt Feyenoord eruit te kunnen komen met de Spaanse club. Volgens 1908.nl heeft het er alle schijn van dat Ramazani een overstap naar de verliezend finalist van de Conference League wel ziet zitten. Dat Feyenoord werk maakt van de komst van Ramazani, heeft te maken met het feit dat de komst van Wilfried Gnonto steeds minder realistisch wordt.

Feyenoord wil naast Ramazani ook Santiago Giménez aantrekken. De Rotterdammers hebben deze week een tweede bod uit gebracht op de 21-jarige spits van Cruz Azul. Tot nu toe werden vijf spelers toegevoegd aan de selectie van trainer Arne Slot: Danilo Pereira, Mohamed Taabouni, Mats Wieffer, Javairô Dilrosun en Sebastian Szymanski.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Jeuk
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wilfried, kom gerust volgend jaar nog even bij Feyenoord binnenwippen zodra je transfervrij bent.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen