Groningen maakt aanvoerder bekend, Heerenveen eerste keeper

29 juli 2022, 13:37   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

FC Groningen heeft vrijdag een nieuwe aanvoerder aangewezen. Bij sc Heerenveen is bekendgemaakt wie het seizoen als eerste doelman begint.

Groningen maakt bekend dat Joey Pelupessy komend seizoen de aanvoerdersband draagt. De 29-jarige middenvelder is nog maar een paar weken werkzaam voor de Trots van het Noorden, maar de trainer en spelersgroep hebben er desondanks voor gekozen hem te benoemen tot captain.

Noppert krijgt voorkeur

Bij Heerenveen heeft Andries Noppert voorlopig de strijd onder de lat gewonnen. Hij krijgt van trainer Kees van Wonderen de voorkeur boven Xavier Mous en Jan Bekkema, zo maakt de Friese club een week voor de competitiestart via de officiële kanalen bekend.

Noppert en Mous ontliepen elkaar niet heel veel, vertelt Van Wonderen. "Ik ben blij dat we met Andries en Xavier twee doelmannen met Eredivisie-ervaring hebben. Ze hebben in de afgelopen weken allebei goede dingen laten zien. Hoewel het niveau dicht bij elkaar ligt, heeft Andries de concurrentiestrijd nu op punten gewonnen", aldus de trainer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

lampenkap10
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het ding is de keeper van Heerenveen is meer nieuws dan de aanvoerder van Groningen, weten we dan genoeg voor volgend seizoen?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen