Arnautovic naar United? "Klopt dat er een bod is binnengekomen"

7 augustus 2022, 22:40
Arnautovic naar United?

De belangstelling van Manchester United voor Marko Arnautovic is serieus. De zaakwaarnemer van de aanvaller bevestigt dat er een bod is binnengekomen voor de Oostenrijker, die bezig is aan een opvallende carrière. De voetballer speelde in het verleden bij West Ham United, maar koos toen voor een lucratief avontuur in Azië. Nu kan hij de top van de Premier League alsnog halen.

Eerder deze zondag kwam The Athletic met het nieuws naar buiten dat de aanvaller hoog op het wensenlijstje van de Engelsen staat. Manchester United zou acht miljoen euro willen betalen voor de dertiger, plus bonussen van twee miljoen euro. "Het klopt dat er een bod van een belangrijke club is binnengekomen. Ik ben in contact met Bologna. We kijken of er iets te regelen valt", vertelt de broer van Arnautovic aan Kurier.

Afgelopen seizoen was de Oostenrijker goed voor veertien doelpunten en één assist in de Serie A. Met die cijfers zou hij de clubleiding van Manchester United overtuigd hebben, terwijl eerder deze zomer ook Juventus al genoemd werd als geïnteresseerde club. Arnautovic kent Erik ten Hag en diens assistent-trainer Steve McClaren al van hun gezamenlijke periode bij FC Twente.

Of het tot een nieuwe samenwerking komt, is nog maar de vraag. Bij Bologna ligt hij nog twee jaar vast, waardoor de Italiaanse club hem niet hoeft te verkopen deze zomer. De club werd deze zomer gelinkt aan Lorenzo Lucca en Jörgen Strand Larsen om de spitspositie te versterken, maar beide kwamen niet. Eerstgenoemde ging naar Ajax, terwijl de Noor nog steeds onder contract staat bij FC Groningen.

Wie wint de Europa League Finale? Zet één euro in en win €100,00 als je de winnaar goed voorspelt!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Gusa
Link gekopieerd!
avatar

Pure middelmaat. Daar wordt United niet beter van. De concurrentie heeft Nunez en Haaland in de spits.

Bigideas
Link gekopieerd!
avatar

Maar ten Hag kent hem nog van vroeger, dat is het voornaamste. Misschien kan Klaiber ook nog komen om de defensie te versterken.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen