'Karlsson niet naar PSV, ook niet bij eventueel vertrek van Gakpo'

28 augustus 2022, 19:20

Mocht Cody Gakpo voor het verstrijken van de transfermarkt nog vertrekken bij PSV, wordt Jesper Karlsson in ieder geval niet zijn opvolger. De Eindhovenaren zijn niet langer geïnteresseerd in de aanvaller van AZ.

Dat heeft niets te maken met zijn voetballende kwaliteiten. Karlsson was in het afgelopen seizoen goed voor vijftien doelpunten en dertien assists in 34 competitiewedstrijden. Dat is natuurlijk niet onopgemerkt gebleven. Celta de Vigo meldde zich onlangs nog in Alkmaar, maar AZ wees de Spanjaarden meteen de deur. De nummer vijf van het afgelopen seizoen in Nederland wil Karlsson, die momenteel herstellende is van een blessure, niet laten gaan. Enkel voor de absolute hoofdprijs.

PSV is in ieder geval niet bereid om zo diep in de buidel te tasten voor de handtekening van de Zweed. 'PSV heeft de sluimerende interesse in Karlsson laten varen', weet Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad. Volgens de clubwatcher is de aanvaller van AZ 'veel te duur' bevonden door de Eindhovense clubleiding. 'AZ is door hen niet benaderd de afgelopen weken', klinkt het dan ook. Karlsson was bij PSV in beeld als eventuele vervanger van Cody Gakpo, die de komende dagen nog wel een transfer lijkt te gaan maken.

Lees ook: Gakpo over slotfase transferperiode: "Worden hectische dagen"

Luckassen

Gakpo is mogelijk niet de enige PSV'er die de deur van het Philips Stadion nog vóór het verstrijken van de zomerse transfermarkt gaat verlaten. Ook Derrick Luckassen staat op het punt om een transfer te gaan maken. Volgens het ED gaat de 27-jarige verdediger 'zijn loopbaan vervolgen bij een nog onbekende club in het buitenland'. PSV telde in de zomer van 2017 vijf miljoen euro neer voor de komst van Luckassen, die overkwam van AZ. Na slechts 25 wedstrijden in de hoofdmacht en huurperiodes bij Hertha BSC, Anderlecht, Kasimpasa en Karagümrük komt er nu dus definitief een einde aan het huwelijk tussen PSV en de verdediger.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen