Ten Hag zorgt voor 'pr-ramp' bij Manchester United: "Het is idioot"

9 augustus 2022, 11:30
Ten Hag zorgt voor 'pr-ramp' bij Manchester United:

Erik ten Hag doet er geen goed aan om Marko Arnautovic naar Old Trafford te halen. Dat is de mening van voormalig profvoetballer Chris Sutton. Hij noemt de aanvaller, die momenteel onder contract staat bij Bologna, een 'pr-ramp' voor Manchester United.

"Ik dacht dat het een grap was. Het is idioot", vertelt de voormalig speler van onder andere Blackburn Rovers en Celtic in gesprek met de BBC. Ten Hag werkte eerder met Arnautovic samen bij FC Twente, waar de Oostenrijker de smaakmaker was. Nu zou de oefenmeester denken aan een hernieuwde samenwerking, maar dat zorgt dus voor onbegrip. "Er zijn een miljoen spelers die aan United gelinkt moeten worden… Dit is een pr-ramp. Komt Arnautovic, dan zorgt dat meteen voor enorme druk op de trainer."

Voormalig Manchester City-speler Micah Richards is genuanceerder. Hij vindt de ervaren Oostenrijker niet per se een slechte aankoop, maar vindt het momentum wel verkeerd. "Zo'n soort speler haal je als je toptarget al binnen is. Hij is een goede speler, maar daar moet je nu niet mee komen. Je moet hem halen als een goede breedteversterkingen. Nu lijkt het een wanhoopspoging, alsof er geen enkel plan is. Maar aan de andere kant: op dit moment willen topspelers niet naar United komen."

Het is nog maar de vraag of het Manchester United lukt om Arnautovic binnen te hengelen. De club zou een bod van circa negen miljoen euro gedaan hebben, maar dat werd afgewezen. "Ik en Marko praten vaak, we hebben een relatie die vooral gekenmerkt wordt door wederzijds respect", vertelt trainer Sinisa Mihajlovic tegenover Mediaset. "Ik weet niet of hij blijft of weggaat. Het is niet aan mij om te beslissen, maar aan de club. Ik hoop dat hij blijft, want het is niet gemakkelijk om hem te vervangen."

Wie wint de Europa League Finale? Zet één euro in en win €100,00 als je de winnaar goed voorspelt!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
avatar

Markovitch is een uitgeblust enfant terrible en absoluut niet MU waardig.

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
avatar

Haal dan Brobbey ! ;-)

Hebjehemweer
Link gekopieerd!
avatar

Gelul, hij scoorde er gewoon 14 vorig seizoen voor Bologna (middenmotor) in de Serie A.

Chiel
Link gekopieerd!
avatar

Nou wees eerlijk. Arnautovic is niet echt een speler waar United zich op moet richten. Dan krijgt hij een heel dik contract voor 3 jaar en is het een blok aan het been. Kijk maar naar Braithwaite bij Barca.

Hebjehemweer
Link gekopieerd!
avatar

Prima speler voor de laatste 20 minuten.

Bigideas
Link gekopieerd!
avatar

Middenmoot Serie A of top Premier League (waar United weer wil zijn) is toch wel een groot verschil lijkt mij.

Hebjehemweer
Link gekopieerd!
avatar

Zeker groot verschil want in de middenmoot van de Serie A krijg je maar heel weinig de bal, laat staan goede kansen. Dus knap dat hij er zoveel heeft gemaakt. En voor ManU zal hij als pinchitter worden ingezet.

FRlife
Link gekopieerd!
avatar

Waar is die vent mee bezig Hij is nog voor de winter weg als ie zo door gaat Hebben ze daar geen scoutings apparaat?

Hebjehemweer
Link gekopieerd!
avatar

Na een wedstrijd al zo praten.

FRlife
Link gekopieerd!
avatar

Je ziet toch wat hij binnenhaalt hij vergist zich echt in het geweld en de power van de PL volgens mij

Hebjehemweer
Link gekopieerd!
avatar

Volgens jou ja. Na 1 wedstrijd al zo oordelen. Geef hem de tijd.

Gusa
Link gekopieerd!
avatar

Je wilt ploegen verslaan die respectievelijk Nunez en Haaland in de spits hebben. Dan is dit toch niet het niveau wat je na moet streven?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen