PSV denkt aan 'Ajax-vorm' in zoektocht naar opvolger van De Jong

28 september 2022, 11:22
Foto: © ProShots

PSV is op de achtergrond druk bezig met een vervanger voor John de Jong. De voormalig technisch directeur van de Eindhovenaren vertrok twee weken geleden bij de club. PSV denkt naar verluidt aan een oplossing met twee vervangers en heeft het verlanglijstje klaar liggen.

Volgens het Eindhovens Dagblad hoopt PSV de vacature in eerste instantie intern op te vangen. Daarbij zijn hoofd scouting Jan Vennegoor of Hesselink en hoofd jeugdopleiding Ernest Faber momenteel de belangrijkste kandidaten. Zij hebben echter geen ervaring met de functie van technisch directeur en dus hoopt de koploper van de Eredivisie een ervaren rechterhand aan te stellen.

In die zoektocht zijn volgens het Brabantse medium twee namen gevallen in het Philips Stadion. Jordy Zuidam (FC Utrecht) en Mark-Jan Fledderus (FC Groningen) worden gezien als geschikte aanwinsten voor de clubleiding. De 42-jarige Zuidam is sinds 2017 de technisch directeur van Utrecht. Fledderus (39) werkt sinds 2019 bij Groningen en had eerder dezelfde funtie namens Heracles Almelo.

John de Jong

PSV nam twee weken geleden verrassend afscheid van De Jong, die sinds 2018 als technisch directeur aan de club verbonden was. Na een hectische transferperiode was de Raad van Commissarissen het vertrouwen in hem kwijtgeraakt. Daarop besloot De Jong zelf op te stappen in het Philips Stadion. Onder meer de beslissing om Cody Gakpo niet te verkopen, zorgde voor veel wrijving in Eindhoven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

De praat pop van v seumeren is toch veelste licht voor een club als psv .

Gusa
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Denk ik ook. Sowieso dicht Van Seumeren daar elk jaar weer de financiële gaten. Bij PSV zal Zuidam toch echt binnen de lijntjes moeten kleuren.

gtsb
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

V seumeren dicht zijn eigen gaten . Die zuidam heeft niks te vertellen ,want dat heeft niemand in utrecht . Daarom worden de mogelijkheden die die club heeft nooit benut . Supporter v seumeren regeert

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen