Race tegen de klok; Memphis weer niet bij selectie van Barça

28 oktober 2022, 13:25

Memphis Depay is zaterdagavond opnieuw niet van de partij als FC Barcelona in actie komt in La Liga. De aanvaller is nog altijd niet hersteld van een spierblessure en moet de wedstrijd tegen Valencia aan zich voorbij laten gaan. Louis van Gaal zal de situatie nauwlettend in de gaten houden.

Memphis raakte in de laatste interlandperiode geblesseerd en is nog steeds niet fit. Dat kan een flinke streep door de rekening van Van Gaal worden. Memphis is een belangrijke schakel in de Oranje, maar het is nog steeds de vraag of hij tijdig volledig hersteld is voor het WK in Qatar. Over drie weken speelt het Nederlands elftal zijn eerste wedstrijd op dat toernooi tegen Senegal.

Lees ook: 'Barça neemt geen risico en laat Memphis buiten selectie'

De doelpuntenmachine heeft dit seizoen pas drie wedstrijden gespeeld voor Barcelona, waar hij steeds vaker op de bank zit. De spierblessure was een nieuwe domper. Dat het zolang duurt om te herstellen, was vooraf niet gedacht door de Catalanen. Memphis is overigens wel gewoon opgenomen in de voorselectie van Oranje. De tachtigvoudig international heeft al 42 keer gescoord namens het Nederlands elftal.

Barcelona treft Valencia

Zaterdagavond (21.00 uur) de uitwedstrijd tegen Valencia. Daarna heeft Memphis nog drie kansen om eventueel speelminuten te kunnen maken. Barcelona speelt in de Champions League nog een wedstrijd om des keizers baard tegen Viktoria Plzen. Vervolgens spelen de Catalanen in de competitie nog tegen Almería en Osasuna. Het is dus zeer de vraag of Memphis voor het WK nog in actie gaat komen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen