Slecht nieuws uit Barcelona: Frenkie op de bank, Depay blijft thuis

9 oktober 2022, 20:15

In de thuiswedstrijd van zondagavond tegen Celta de Vigo zullen er aan de aftrap geen Nederlanders in de basis starten bij FC Barcelona. Frenkie de Jong is door trainer Xavi Hernández wederom naar de bank verwezen, terwijl Memphis Depay niet fit genoeg wordt beschouwd om bij de wedstrijdselectie aan te sluiten. De laatste keer dat Frenkie in de basis mocht beginnen bij Barcelona is inmiddels alweer bijna een maand geleden.

Afgelopen woensdag was er in het Champions League-duel ook geen ruimte in de basis voor De Jong, die het op het middenveld moet afleggen tegen Pedri, Gavi en Sergio Busquets. Voor bondscoach Louis van Gaal is het te hopen dat de Nederlanders bij Barcelona op korte termijn weer aan spelen toekomen, aangezien de fitheid in aanloop naar het WK in Qatar anders een probleem zou kunnen vormen.

Barcelona is momenteel in goede vorm in La Liga en won de laatste vijf wedstrijden op een rij. Mochten er vanavond weer drie punten binnen worden gesleept, dan komt de ploeg van Xavi op 22 punten uit acht wedstrijden en neemt het de koppositie over van rivaal Real Madrid. Om 21.00 uur wordt er afgetrapt in het Spotify Camp Nou.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen