'Ten Hag ziet Varane tot WK niet terug, Frankrijk mag wel hopen'

23 oktober 2022, 17:53   Bijgewerkt: 23 oktober 2022, 18:00

De blessure van Raphael Varane blijkt niet zo erg als gevreesd. De Franse verdediger verliet zaterdagavond in tranen het veld nadat hij een blessure opliep tijdens de topper tussen Manchester United en Chelsea. Hoewel hij inderdaad even uit de roulatie zal zijn, lijkt hij het WK net wél te kunnen halen. 

Dat is althans wat de internationale tak van ESPN zondagmiddag wist te melden. Daarbij baseert het zich op bronnen rond Varane, die de uitslag van zijn MRI-scan te horen hadden gekregen. Hieruit bleek dat hij drie tot vier weken niet in actie zal komen, wat betekent dat hij voor zijn club tot het WK niet meer inzetbaar zal zijn. 

Dat nieuws is een klap voor Manchester United, Erik ten Hag en natuurlijk Varane zelf, al zou de Fransman positief hebben gereageerd op de diagnose. Dit omdat hij er op het WK in Qatar wel bij lijkt te kunnen zijn. Of hij de openingswedstrijd tegen Australië al kan halen, is overigens wel de vraag. Deze wordt gespeeld op 22 november.

Vervanger

Zonder Varane speelde Manchester United overigens met 1-1 gelijk tegen Chelsea. Zowel de 1-0 van Jorginho (uit een penalty) als de 1-1 van Casemiro viel pas laat in de wedstrijd. Varanes plek in het centrum naast Lisandro Martínez werd het laatste halfuur ingenomen door Victor Lindelöf. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen