Advocaat kan onrust bij ADO nog niet wegnemen: "Sloeg niet op de trainer"

13 december 2022, 16:25   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Dick Advocaat heeft nog niet alle onrust bij ADO Den Haag kunnen wegnemen sinds zijn aanstelling. Ricardo Kishna (27) en Thomas Verheydt kondigden aan te willen vertrekken bij de Eerste Divisie-club, maar daaraan is in principe niets veranderd. Een langer verblijf van beide spelers ligt echter wel iets meer voor de hand dan voor de komst van De Kleine Generaal.

"Wat wij toen naar buiten hebben gebracht, sloeg niet op de trainer. Dat er een nieuwe trainer is, is de beslissing van de club, dat verandert niets aan ons statement", licht Kishna toe tegenover Voetbal International. "Ik denk dat Thomas en ik best wel duidelijk hebben verteld waar het aan ligt en waar volgens ons het grotere probleem zit. We hebben ook samen afgesproken: we doen ons verhaal één keer in de hoop op beterschap."

Toch is de kans wel groter dat Kishna blijft bij ADO Den Haag dan onder Dirk Kuijt, want de komst van Advocaat is wel 'iets speciaals' in zijn ogen. "Een Haagse trainer met zo'n verleden, met zo'n cv… Je bent gek als je zegt dat je die uitdaging níét aan wil gaan. Dat is hartstikke leuk", aldus de buitenspeler over de situatie in de hofstad.

Lees ook: Advocaat greep meteen in bij ADO: "Lijkt me toch wel mogelijk?"

Volgens Kishna zitten de problemen bij ADO Den Haag echter vooral op bestuurlijk niveau en zijn die nog niet verdwenen. "Maar nu ligt onze focus op het voetbal, daar zetten we ons heel hard voor in", verduidelijkt de routinier. "Wij willen natuurlijk wel gewoon de wedstrijden winnen, want ons belang ligt bij de club. Hopelijk gaat dat de komende maanden beter lukken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen