Pepe speelde kwartfinale tegen Marokko uit met gebroken arm

12 december 2022, 18:20

Pepe is na de uitschakeling van Portugal op het WK teruggekeerd bij FC Porto. Wanneer de 39-jarige verdediger weer in actie kan komen voor zijn club, is nog maar de vraag. Pepe is namelijk niet ongeschonden uit de kwartfinale tegen Marokko (1-0) gekomen.

Met zowel mentale als fysieke pijn stapte Pepe van het veld in het Al Thumama Stadium in Doha. Uit onderzoek is gebleken dat de routinier gedurende de wedstrijd een breuk aan de ellepijp van zijn linkerarm heeft opgelopen. Desondanks maakte Pepe de negentig minuten (plus extra tijd) vol.

Pepe stond na de wedstrijd zelfs 'gewoon' de pers te woord. In gesprek met Portugese media deed hij zijn beklag over de arbitrage en deelde hij een complottheorie. "Het is onacceptabel dat een Argentijnse scheidsrechter vandaag de leiding over de wedstrijd had na wat er gisteren is gebeurd en het klagen van Messi. Na wat ik vandaag heb gezien, kunnen ze Argentinië de titel nu wel geven", zei hij.

De kans is groot dat Pepe in Qatar zijn laatste eindronde heeft gespeeld. Als in 2024 het EK in Duitsland wordt gespeeld, is de Portugese verdediger 41 jaar. Het contract van Pepe bij Porto loopt na dit seizoen af, al is niet uitgesloten dat de speler en club de samenwerking verlengen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen