Rotterdamse terugkeer Nicolai Jørgensen toch niet aan de orde

27 december 2022, 13:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Nicolai Jørgensen keert niet terug naar de Eredivisie. Althans, Sparta Rotterdam gaat niet met hem in zee. Er lopen geen gesprekken tussen de club en speler, zo meldt het Algemeen Dagblad.

Jørgensen werd enkele dagen geleden door 1908.nl in verband gebracht met een transfer naar Sparta. De huidige nummer zes van de Eredivisie is wel op zoek naar een back-up achter eerste spits Tobias Lauritsen, maar wil een ander type dan Jørgensen naar Het Kasteel halen.

De 31-jarige spits stond tussen 2016 en 2021 onder contract bij Feyenoord. Namens de Rotterdamse club was hij goed voor 58 doelpunten en 23 assists in 151 officiële wedstrijden. Twee en een half jaar geleden vertrok hij naar Kasimpasa, waarna hij terugkeerde bij FC Kopenhagen. Zijn contract bij de Deense topclub liep afgelopen zomer af.

Sparta is op zoek naar een extra aanvaller omdat het kortgeleden afscheid nam van Mario Engels, die zijn carrière in Japan voortzet. Eerste spits Lauritsen maakte in de eerste seizoenshelft vijf doelpunten in veertien Eredivisie-wedstrijden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen