'Zeldzaam klerelijertje' Younes maakte al bij drie clubs problemen

17 december 2022, 08:08   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Mike Verweij heeft in de Kick-Off Podcast van De Telegraaf vernietigend uitgehaald naar FC Utrecht-aanvaller Amin Younes. Verweij stelt dat de Duitser, die woensdag een hoofdrol had bij het ontslag van Henk Fraser, zich al bij meerdere clubs in een verkeerd daglicht heeft gezet. "Een heleboel mensen vinden het echt een zeldzaam klerelijertje", sprak de journalist.

Tijdens het partijspel op de Utrecht-training kreeg Henk Fraser het aan de stok met Younes. De oefenmeester verloor zijn hoofd en pakte de aanvaller bij de keel. Later de dag stapte de 56-jarige trainer zelf op bij de Domstedelingen. "Hij haalt het bloed onder de nagels vandaan bij een trainer", stelt Verweij in de podcast.

Diverse keren

Het is niet de eerste keer dat Younes in opspraak komt. Eerder had de vleugelspeler problemen met toenmalig Ajax-coach Erik Ten Hag: "Toen weigerde hij in te vallen tegen Heerenveen. Dat was toen meteen zijn laatste wedstrijd voordat hij naar Napoli ging, waar hij vervolgens ook weer ellende heeft gemaakt." Later speelde Younes nog voor het Duitse Eintracht Frankfurt en kwam ook daar negatief in het nieuws.

Ook bij FC Utrecht, de club waar Younes deze zomer naar transfereerde, bezorgt hij nu ellende. "Nu loopt die jongen weer met z'n borst vooruit en kin omhoog lekker interessant te doen, want hij heeft de trainer weg gekregen. Dat is natuurlijk wat je niet wil als FC Utrecht zijnde", vertelt Verweij.

Grote namen aankopen

Volgens Verweij is de hele Utrecht-directie verantwoordelijk voor deze problemen. De journalist vind dat de club niet in zee had moeten gaan met de aanvaller. "Dit is het gevolg van als je op namen spelers gaat aantrekken en niet informeert wat voor spelers het zijn." Ook Riechedly Bazoer noemde de mannen aan tafel als voorbeeld van zulke aankopen. "Als je drie telefoontjes had gepleegd, dan was je erachter gekomen dat je Amin Younes nooit naar je club moet halen", weet Verweij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen