Cambuur doet zaken met Utrecht, maar loopt ook een blauwtje

14 januari 2023, 18:45   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

SC Cambuur gaat de aanvalslinie van een kwaliteitsimpuls voorzien. De Leeuwarders zijn volgens diverse media dicht bij de komst van Mimoun Mahi, die op huurbasis moet overkomen van FC Utrecht. Ook Tim Matavz was in beeld bij de hekkensluiter van de Eredivisie, maar hij gaat zijn loopbaan elders vervolgen.

Mahi moet de eerste winterversterking van Cambuur worden. De 28-jarige aanvaller heeft dit seizoen nog nauwelijks gespeeld bij FC Utrecht, wat vooral te maken heeft met fysieke problemen. Zijn laatste officiële minuten maakte hij in augustus. Cambuur haalt met Mahi dus een aanvaller binnen die waarschijnlijk nog wel even de tijd nodig heeft om volledig wedstrijdfit te worden.

In Leeuwarden hoopten ze ook op de komst van Mahi. Door zijn naam kan een streep worden gezet, schrijft Reon Boeringa van Voetbal International op Twitter. De 34-jarige spits staat op het punt zijn contract bij Omonia Nicosia te ontbinden. Cambuur wilde hem graag aantrekken, maar de oud-speler van FC Groningen, FC Emmen, PSV en Vitesse wil graag in de buurt van zijn familie in Slovenië aan de slag.

Grote zorgen

Dat Cambuur op zoek is naar (aanvallende) versterkingen is een logisch gevolg van de tegenvallende sportieve resultaten. De Leeuwarders hoopten in de tweede seizoenshelft de weg naar boven in te zetten, maar verloren bij de hervatting van de Eredivisie van directe concurrent FC Volendam (0-3) en verlieten enkele dagen later dankzij een nederlaag tegen De Treffers (1-0) met het schaamrood op de kaken de KNVB Beker.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen