De Treffers stunt tegen Cambuur, FC Emmen wint in slotseconden

11 januari 2023, 22:02   Bijgewerkt: 11 januari 2023, 22:18
De Treffers stunt tegen Cambuur, FC Emmen wint in slotseconden

De KNVB Beker heeft weer wat heerlijke verassingen met zich meegebracht. De amateurs van De Treffers wisten te stunten tegen Cambuur en NEC maakte gehakt van Almere City door met 4-0 te winnen. Heerenveen maakte geen fout tegen Volendam en FC Emmen wist in de slotseconden een verlenging te voorkomen op bezoek bij VVV Venlo.

De Treffers - Cambuur Leeuwarden 1-0

Cambuur Leeuwarden mag dan de hekkensluiter van de Eredivisie zijn na het verlies tegen Volendam afgelopen weekend, maar een nederlaag tegen de amateurs van De Treffers hadden niet veel mensen voorspeld. LO-docent Willem den Dekker wist met een heerlijke knal de amateurs uit Groesbeek op voorsprong te zetten, die gaven ze ook niet meer weg. De Treffers is door de zege de eerste amateurclub die in één seizoen twee eredivisieclubs uitschakelt, nadat het eerder ook al RKC Waalwijk wist te verslaan.

Lees ook: AZ heeft geen kind aan Excelsior en bekert verder na ruime zege

VVV Venlo - FC Emmen 2-3

FC Emmen leek af te stevenen op een comfortabele overwinning, de ploeg van trainer Dick Lukkien scoorde na een half uur twee keer. Maar door treffers van Daan Huisman en Nick Venema kwam VVV toch op gelijke hoogte en leek het duel op een verlenging af te stevenen. Vlak voor tijd was centrale verdediger Miguel Araujo de reddende engel voor de Emmenaren, hij zorgde toch voor een Drentse overwinning.

SC Heerenveen - FC Volendam 2-0

SC Heerenveen heeft in eigen huis een zakelijke overwinning geboekt op FC Volendam. Pelle van Amersfoort en Sydney van Hooijdonk waren verantwoordelijk voor de Friese treffers zonder dat de mannen uit het vissersdorp er iets tegenover konden zetten.

Almere City - NEC 0-4

Almere City kreeg bezoek van NEC, dat ongenadig hard uithaalde. Door treffers van Oussama Tannane, Elayis Tavsan, Pedro Marques en Anthony Musaba wonnen de Nijmegenaren met 4-0. Vooral de openingstreffer van Tannane, een vlammende vrije trap van zeker dertig meter, mocht er zijn. 

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen