'Feyenoord in Duitsland gekoppeld aan routinier uit Bundesliga'

11 januari 2023, 12:35   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Max Kruse zou op het verlanglijstje van Feyenoord staan. De 34-jarige aanvaller is momenteel transfervrij nadat zijn contract bij VfL Wolfsburg onlangs werd ontbonden. Kruse hoopt naar verluidt snel weer ergens aan de slag te gaan en Feyenoord wordt genoemd als mogelijke bestemming.

Volgens het Duitse medium BILD houdt Feyenoord de situatie van Kruse in de gaten. De veertienvoudig international van Duitsland staat er echter ook goed op in Turkije en de Verenigde Staten. Feyenoord is volgens 1908.nl niet concreet voor Kruse, die als aanvallende middenvelder en spits uit de voeten kan. Op die posities lijken de Rotterdammers op dit moment goed bezet, maar een buitenkansje kan altijd interessant zijn.

Lees ook: 'Feyenoord meldt zich bij RB Salzburg voor vervanger Trauner'

Kruse heeft veel ervaring en speelde vooral in de Bundesliga. Hij was te vinden bij achtereenvolgens Werder Bremen, FC St. Pauli, SC Freiburg, Borussia Mönchengladbach, Wolfsburg, nogmaals Werder, Union Berlin en wederom Wolfsburg. Tussendoor maakte hij een kort uitstapje naar de Turkse topclub Fenerbahce. Tussen 2013 en 2015 speelde Kruse veertien interlands voor Duitsland. Daarin was hij goed voor vier doelpunten.

Feyenoord houdt toptalent in Rotterdam

Binnen de jeugdopleiding lijkt Feyenoord sowieso een flinke slag te gaan slaan. Ayoub Ouarghi (14) staat volgens Feyenoord Youth Watcher op het punt om een contract te tekenen in Rotterdam-Zuid. De talentvolle middenvelder wordt gevolgd door grote clubs, maar wil graag bij Feyenoord blijven. Ouarghi mag nog in de Onder 15 speler. Toch maakte hij onlangs al zijn opwachting namens Feyenoord Onder 17.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen