Feyenoord schakelt snel door een brengt bod uit op Bosniër

14 januari 2023, 17:59   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord is in de zoektocht naar een centrale verdediger uitgekomen bij Dennis Hadzikadunic. De Rotterdammers hebben volgens 1908.nl zelfs al een bod uitgebracht op 24-jarige Bosniër. Hadzikadunic moet in De Kuip het gemis opvangen van Gernot Trauner, die door een knieblessure nog maanden aan de kant staat.

Feyenoord probeerde aanvankelijk Kamil Piatkowski als vervanger van Trauner naar Rotterdam te halen. De Poolse verdediger van Red Bull Salzburg lijkt vanwege de afwachtende houding van de koploper van de Eredivisie echter een andere keuze te heebben gemaakt. Naar alle waarschijnlijkheid stapt Piatkowski eerdags over naar KAA Gent, de nummer vijf van de Belgische competitie.

De naam van Hadzikadunic lijkt nu bovenaan het Rotterdamse lijstje te staan. Hij beschikt bij FK Rostov over een contract dat komende zomer afloopt. Tussen maart en januari speelde Hadzikadunic vanwege de Russisch-Oekraïense oorlog bij zijn oude club Malmö FF. Nu gaat Hadzikadunic Rostov mogelijk weer verlaten, maar dan definitief. Feyenoord onderneemt in elk geval een poging om hem aan te trekken.

Moeizame transferperiode

Feyenoord beleeft vooralsnog een moeizame transferperiode. De Rotterdammers deden er alles aan om Ramiz Zerrouki los te weken bij FC Twente, maar slaagden er niet in overeenstemming te bereiken met de competitiegenoot. Vervolgens liep Feyenoord - als we de laatste berichten mogen geloven - een blauwtje bij Piatkowski.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen