Janssen en Stengs belangrijk voor opnieuw winnend Antwerp

18 januari 2023, 20:30
Janssen en Stengs belangrijk voor opnieuw winnend Antwerp

Mark van Bommel heeft met Antwerp FC geen fout gemaakt op bezoek bij laagvlieger KV Oostende. Mede dankzij deze treffer van Vincent Janssen en een prima wedstrijd van Calvin Stengs werd het 0-3 in de badplaats. Antwerp blijft door de overwinning in de buurt van de tweede plaats in de Jupiler Pro League. De achterstand op Union Saint-Gilloise bedraagt na 21 wedstrijden vier punten. Koploper KRC Genk is meteen voorsprong van dertien punten voorlopig echter nog niet in bereik.ย 

Vallen er 2 (of meer) doelpunten in de Conference League Finale? Zet รฉรฉn euro in en win โ‚ฌ100,00! โšฝโšฝ

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen