Transfercoup Spurs kan gevolgen hebben voor Hakim Ziyech

25 januari 2023, 19:22   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De transfer van Arnaut Danjuma naar Tottenham Hotspur zou zomaar gevolgen kunnen hebben voor Hakim Ziyech. Everton, de club die op het laatste moment naast de komst van de zesvoudig Oranje-international greep, overweegt zich bij Chelsea te melden voor de Marokkaanse spelmaker.

Het leek er lange tijd op dat Danjuma op huurbasis de overstap van Villarreal naar Everton zou maken. Op Goodison Park waren ze ervan overtuigd dat zij zich met de Nederlandse aanvaller zouden versterken, totdat Tottenham Hotspur zich ermee ging bemoeien. Danjuma, die ook in verband werd gebracht met Ajax en PSV, legde de belangstelling van Everton naast zich naar en verbond zich deze woensdag aan Spurs.

Everton is daardoor nog steeds op zoek naar een aanvallende versterking. Zeker nu Anthony Gordon op weg lijkt naar Newcastle United, moet er voorin wat bij. Volgens Sky Sports gaat de club die recentelijk Frank Lampard ontsloeg mogelijk proberen Ziyech over te nemen van Chelsea. Daar heeft de huidige nummer negentien van de Premier League een bedrag van omgerekend ruim 28 miljoen euro voor over.

Het is nog maar de vraag of Ziyech het ziet zitten om degradatievoetbal te spelen. De voormalig speler van Ajax kan rekenen op meer interesse. AC Milan, AS Roma en FC Barcelona zijn de voorbije weken bijvoorbeeld genoemd als geïnteresseerde clubs. Ajax-trainer Alfred Scheuder maakte kortgeleden bekend dat hij in elk geval niet op een hernieuwde samenwerking rekent.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen