Van den Belt heeft duidelijke wens: "Zou ik heel jammer vinden"

30 januari 2023, 23:45

Thomas van den Belt hoopt dat hij deze maand nog de stap naar Feyenoord kan maken. De middenvelder staat hoog op het verlanglijstje van de Rotterdammers, maar speelde maandagavond nog met PEC Zwolle tegen Roda JC. Na de wedstrijd ging hij in op de interesse van de koploper van de Eredivisie.

"Het is al weken wat onrustiger, maar ik blijf mijn goals maken", vertelde Van den Belt na de 1-2 overwinning op Roda voor de camera van ESPN. "Dat is zeker wel een lekker gegeven voor mij. Het worden spannende uren. Normaal gesproken weet ik dat het op de transferdeadline niet over mij gaat. Dat is nu wel het geval. Iedereen weet hoe ik hierin sta. Het is voor mij een mooie kans om naar de nummer 1 van de Eredivisie te gaan."

Lees ook: 'Feyenoord meldt zich toch weer bij FC Twente voor Zerrouki'

Van den Belt (21) hoopt dan ook dat Feyenoord en PEC nog tot een akkoord gaan komen. Hij wil graag naar De Kuip om met Feyenoord mee te doen voor het kampioenschap in de Eredivisie. "Deze stap wil ik heel graag maken, dat weet de club. Ik hoop dat de clubs eruit komen. Arne Slot heeft me eerlijk gezegd nog niet gebeld. Dat is prima zo. Ik hoor het wel via de club en mijn zaakwaarnemer." PEC wil volgens De Telegraaf ruim anderhalf miljoen euro zien.

Keuken Kampioen Divisie

Op bezoek bij Roda was Van den Belt voor de tiende keer dit seizoen trefzeker. Hij stevent met lijstaanvoerder PEC af op het kampioenschap in de Keuken Kampioen Divisie en dus eens snelle terugkeer op het hoogste niveau. "Als ik hier blijf, is dat ook prima. Maar dat zou ik wel jammer vinden. Het is een mooie kans, maar we zijn hier ook met mooie dingen bezig. We gaan vol voor het kampioenschap. Ik wacht het lekker af, we gaan het meemaken."

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier vijf gratis weddenschappen van €10,00

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen