Blessurezorgen voor Ten Hag: drietal mist kraker tegen Barcelona

11 februari 2023, 09:24
Blessurezorgen voor Ten Hag: drietal mist kraker tegen Barcelona

Manchester United moet het in de aankomende wedstrijden zien te redden zonder drie geblesseerden. Zowel Scott McTominay, Anthony Martial als Antony zijn niet tijdig hersteld voor het Premier League-treffen met Leeds United van zondag, terwijl ook de Europa League-kraker bij FC Barcelona van aankomende donderdag nog te vroeg zal komen voor het drietal. 

Omdat United in de Europa League-groep als tweede eindigde achter het Spaanse Real Sociedad is het veroordeeld tot het spelen van de tussenronde van het tweede Europese toernooi. Uit de loting kwam vervolgens naar voren dat het met Barcelona misschien wel de zwaarst mogelijke tegenstander treft. De Catalanen stromen in nadat het elftal derde werd in de Champions League-groep waarin Internazionale en Bayern München de bovenste plaatsen voor zich opeisten. 

Ook de Spaanse topclub werkt niet met een volledige selectie toe naar de wedstrijd van donderdag. Sergio Busquets ontbreekt nog altijd wegens de enkelblessure die hij vorige week opliep tegen Sevilla en hem vermoedelijk een aantal weken langs de kant houdt. Ook Ousmane Dembélé zal de wedstrijd tegen het elftal van Ten Hag aan zich voorbij moeten laten gaan. 

Voordat het vizier van beide clubs op het onderlinge treffen wordt gericht wacht nog een belangrijke wedstrijd in de nationale competities. United gaat op bezoek bij Leeds United, dat woensdag nog een 2-2 uit het vuur sleepte op Old Trafford. Als de club opnieuw punten laat liggen dreigt het de derde plaats in de Premier League te verliezen aan het Newcastle United van Sven Botman. Barcelona, koploper in La Liga, wacht zondagavond een uitduel met nummer zes Villarreal. 

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen