Hans Kraaij jr. wil dat Spakenburg-aanvoerder vraag niet beantwoordt: "Laat gaan man, joh!"

28 februari 2023, 22:43   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Floris van der Linden kan het nog maar nauwelijks bevatten dat hij met Spakenburg de halve finale van de KNVB Beker heeft bereikt. De aanvoerder van de stuntploeg verwacht de stunt tot in de late uurtjes te vieren. Van Hans Kraaij jr. heeft Van der Linden dringend advies gekregen.

Van der Linden verscheen vlak na afloop van de 1-4 zege van Spakenburg tegen FC Utrecht voor de camera van ESPN en kreeg van Sinclair Bischop de vraag wie hij in de halve finale wil treffen. Hans Kraaij jr. gaf de lange spits echter niet de kans om die vraag te beantwoorden.

"Laat gaan man! Laat gaan joh, Floris. Geen antwoord geven. Gewoon genieten. Wat kan jou het allemaal verrotten? Dronken worden vanavond!", was het duidelijke advies van Kraaij jr. Dat advies gaat Van der Linden ook daadwerkelijk opvolgen. "De vorige keer werd het volgens mij vier uur, dus het zal nu wel wat later worden schat ik zomaar in. Ik denk dat ik morgen niet naar werk ga."

Het besef dat Spakenburg in de halve finale staat, moet bij Van der Linden nog komen. "We gaan nu achteroverleunen en kijken wat de andere ploegen doen. We staan waarschijnlijk wel in een aardig rijtje", aldus de aanvaller. SC Heerenveen, Feyenoord, PSV, ADO Den Haag, Ajax en De Graafschap zijn de andere ploegen die nog actief zijn in de KNVB Beker.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen