Hugo Borst kan Feyenoord-interview niet aanzien: "Er komt geen zinnig woord uit"

18 februari 2023, 23:58   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Marcus Pedersen maakte zaterdagavond het winnende doelpunt voor Feyenoord tegen AZ, maar maakte volgens Hugo Borst geen al te vrolijke indruk. De analist van ESPN kon niet genieten van het interview dat Pedersen na de wedstrijd gaf.

"Ik ben echt bekaf na zo'n interview. Het is gewoon uitputtend", zei Borst in de studio. "De man is een Noors fjord. Er komt werkelijk geen zinnig woord uit. Wees nou blij! Dan gaat hij ons vertellen dat hij hoopt de komende tijd elke wedstrijd punten te pakken. Daar moet je het dan mee doen. Ik zou ze zo graag mediatraining geven. De andere kant op."

Arne Slot verzekerde na de wedstrijd dat Pedersen wel degelijk blij was. "Hij was er wel heel blij mee hoor, dat zagen we in de kleedkamer. Maar het is een introverte jongen die niet meteen heel uitbundig is."

Pedersen zorgde met een van richting veranderd schot voor de late 2-1. "Ik denk dat het hele stadion dolbij was", zei de Noorse verdediger. "Het is mijn tweede doelpunt. De eerste was alleen in een oefenwedstrijd. Voor deze goal heb ik geen woorden. Of het een lucky shot was? Ja dat kan ik wel zeggen."

Volgens Pedersen was de overwinning van Feyenoord verdiend. "We waren beter dan AZ vandaag. We hebben meer kansen gecreëerd en op het einde voelde ik dat we deze drie punten hebben verdiend. Het was een moeilijke wedstrijd voor ons. AZ is dit seizoen heel sterk, maar vandaag voelde ik dat we sterker waren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

GJAM
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ach ik begrijp het wel, iedereen heeft dat wel eens. Kon zelf niet kijken naar Hugo Borst, werd er moe van. Leek wel parodie op de vieze man van van Kooten en de Bie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen