Mourinho laat zich van slechtste kant zien voor Feyenoord-beul Zaniolo

5 februari 2023, 11:55   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

AS Roma-middenvelder Nicolò Zaniolo (23) maakte vorig seizoen in de Conference League-finale het winnende doelpunt tegen Feyenoord, maar een half jaar later is hij persona non grata in de hoofdstad van Italië. In de absolute slotfase van de transfermarkt liep hij een overgang naar Engeland mis, maar hij kan alsnog overstappen. Als dat niet lukt, lijkt de kans groot dat hij een zwaar half jaar tegemoed gaat.

Volgens transferspecialist Fabrizio Romano wil Galatasaray hem op huurbasis over te nemen van AS Roma, iets dat Gianluca Di Marzio – die ook melding maakt van interesse van Fenerbahce in Zaniolo – eveneens schrijft. Zaniolo was een vaste kracht in de eerste seizoenshelft onder José Mourinho en kon in de winterstop vanwege zijn goede prestaties een transfer maken.

Tottenham Hotspur had onder meer belangstelling, maar Bournemouth leek de beste papieren te hebben voor zijn komst. AS Roma werkte echter niet mee aan de deal met de Premier League-club, waardoor de voetballer zijn werkgever wilde aanklagen om een transfer te bewerkstelligen. AS Roma blijft mogelijk een huurdeal weigeren, dan zou het ook tot een permanente deal met Galatasaray kunnen komen.

Lees ook: Roma-vedette maakt Mourinho af: "Hij is nooit een toptrainer geweest"

Voor de blessuregevoelige Zaniolo is het een triest afscheid, aangezien hij al veel heeft gemist vanwege zijn kwetsuren. Zijn doelpunt in de Conference League-finale had de definitieve ommekeer en doorbraak moeten zijn van de Italiaans international, maar deze transfersoap betekent vermoedelijk het einde van zijn periode bij AS Roma. De fans hebben hem zelfs bedreigd, dus er lijkt geen weg meer terug te zijn. Trainer José Mourinho laat het net als bij Rick Karsdorp allemaal gebeuren, zonder in te grijpen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen