Ten Hag hoeft tegen Barcelona met een speler minder rekening te houden

17 februari 2023, 10:59   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Pedri heeft een stevige blessure overgehouden aan de Europa League-wedstrijd tussen FC Barcelona en Manchester United. Het lijkt erop dat Erik ten Hag volgende week geen rekening hoeft te houden met de middenvelder.

Op de clubwebsite van FC Barcelona wordt gemeld dat Pedri een hamstringblessure heeft opgelopen. Vrijdag wordt de middenvelder nog getest. De Spaanse krant AS meldt dat de middenvelder er vier weken uit ligt en dat het onwaarschijnlijk is dat de middenvelder volgende week mee kan doen tegen Manchester United.

Lees ook: Erik ten Hag en Manchester United overladen met complimenten

Xavi denkt te weten waarom Pedri geblesseerd is geraakt. "We zijn Pedri kwijtgeraakt vanwege de volle speelkalender. Er wordt veel geëist van een speler tijdens deze drukke weken. Het is daarom belangrijk om veel te wisselen binnen de selectie om blessures te voorkomen. Alleen er staat ook veel op het spel in de laatste vier maanden van het seizoen, dus het is lastig om die afweging te maken", vertelt de trainer van de Catalanen.

De wedstrijd tussen FC Barcelona en Manchester United werd een enerverende pot. Het ging op en neer en het eindigde in een 2-2 gelijkspel. Hiermee ligt alles nog open in deze tweestrijd. Volgende week gaat het weer spannend worden op Old Trafford.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen