Trainer Spakenburg noemt gedroomde tegenstander voor in halve finale

28 februari 2023, 23:52   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Chris de Graaf weet wel wie hij met Spakenburg wil treffen in de halve finale van de KNVB Beker. Als het aan de trainer van de stuntploeg ligt, wordt er in de volgende ronde in De Kuip tegen Feyenoord gespeeld.

De Graaf had in aanloop naar de kwartfinale tegen FC Utrecht (1-4) contact met John de Wolf, de assistent-trainer van Feyenoord met wie hij in het verleden drie jaar heeft samengewerkt. "Hij appte: succes vriend. Daarop antwoordde ik: dank je wel, we gaan ervoor. Hij zei: mochten jullie eruit gaan, dan nodigen we jullie graag uit voor de halve finale in De Kuip. Toen stuurde ik terug: dat is prima, maar je hoeft me niet uit te nodigen, want het wordt Feyenoord - Spakenburg", aldus de trainer tegenover ESPN.

Er is een kans dat de voorspelling van De Graaf uitkomt, want Spakenburg staat al in de halve finale en Feyenoord kan zich woensdagavond op ten koste van sc Heerenveen scharen bij de laatste vier. "Als we nu Feyenoord niet loten, dan word ik helemaal gek. Ik wil per se Feyenoord loten. Natuurlijk, dat is toch mooi. Ik wil gewoon naar De Kuip. In de halve finale zit die sowieso vol. Het is een legendarisch stadion. Gewoon genieten. Ik heb het al honderd keer in de media gezegd: ik ben bij Feyenoord - Lazio geweest. Dat is geen voetbal, dat is leven. Als ik het dan toch mag zeggen: ik wil daar gewoon zijn."

Hoewel De Graaf stiekem durfde te dromen van een stunt in De Galgenwaard, had hij niet verwacht dat zijn ploeg zich ook daadwerkelijk zou plaatsen voor de halve finale. "Het moet nog even bezinken. Ik kan heel tof doen en ik heb vaak lef met uitspraken, maar ook ik had dit niet verwacht", glunderde de trainer. "Bij Groningen werden we op een gegeven moment helemaal overhoop gelopen, maar we stonden nu veel beter. Ik kon het eigenlijk niet geloven. Door de emotie kun je niet meer analyseren. Maar als ik er analytisch naar keek, dacht ik: waar maak ik me druk om?"

Lees ookHans Kraaij jr. wil dat Spakenburg-aanvoerder vraag niet beantwoordt: "Laat gaan man

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gewoon het mooiste stadion van nederland .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen