Verrassende terugkeer in Eredivisie lonkt voor Jetro Willems

11 februari 2023, 18:12   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Jetro Willems keert op korte termijn mogelijk terug in de Eredivisie. FC Groningen is in de markt voor de 28-jarige linkervleugelverdediger, zo weet Voetbal International te melden. Willems kan buiten de transferperiode worden aangetrokken omdat hij zonder club zit.

Groningen overweegt een poging te ondernemen om Willems in te lijven omdat de club op zoek is naar een linksback. Mads Bech, die in de winterse transferperiode op huurbasis overkwam van Brentford, kan door een armbreuk de komende tijd namelijk niet in actie komen. De Deen liep de blessure in de voorbije speelronde tegen FC Twente (1-1) op.

Afgelopen zomer liep het contract van Willems bij Greuther Fürth af. De 22-voudig Oranje-international zit sindsdien zonder werkgever. Het is de bedoeling dat Willems zich maandag bij het trainingscomplex van Groningen meldt. Daar zal hij diverse tests afleggen om te bepalen hoe snel hij weer wedstrijdfit kan worden. Als de resultaten positief zijn en de gesprekken goed verlopen, is het de bedoeling dat hij de komende tijd gaat meetrainen met de selectie.

Willems zette zijn eerste stappen in het profvoetbal bij Sparta Rotterdam en maakte al op jonge leeftijd de stap naar PSV. Daarna kwam hij uit voor Eintracht Frankfurt, Newcastle United en Greuther Fürth. Mede door blessureleed heeft Willems de afgelopen jaren minder gespeeld dan hij zou willen. Een klein jaar geleden gaf de linksback in gesprek met het Eindhovens Dagblad aan dat hij een openstond voor een terugkeer in de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen