'Geduld Ten Hag eindelijk beloond: transfervrij buitenkansje'

23 maart 2023, 12:07   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Adrien Rabiot (27) leek in de afgelopen zomer hard op weg naar Manchester United, maar door de bizarre eisen van de Fransman liep de deal uiteindelijk spaak. The Red Devils vonden de totaalprijs te hoog uitvallen. Mogelijk wordt het geduld van Erik ten Hag en consorten beloond.

De Franse middenvelder heeft een aflopende verbintenis bij Juventus in de komende zomer en kan dus een transfervrije overstap maken. "Hoe mijn toekomst eruit ziet? Voorlopig is er geen nieuws, maar we gaan snel praten. Over twee maanden is het seizoen afgelopen. Ik ben kalm, er zijn mogelijkheden om te vertrekken", aldus Rabiot tegenover Tuttosport.

De Fransman is dit seizoen een vaste kracht bij Juventus, maar komend seizoen zal hij vermoedelijk geen Champions League-voetbal spelen. Zelf had hij vroeger overigens de voorkeur voor een andere Engelse club dan Manchester United. "Toen ik jong was, was ik een groot Liverpool-supporter. Ik was een grote fan van Steven Gerrard. Daar droomde ik van", zei Rabiot.

Lees ook'Manchester United vindt in Turijn alternatief voor De Jong'

De eisen kwamen vooral ook van Veronique Rabiot, de moeder van de voetballer. Zij wilde een losse bonus van tien miljoen euro, terwijl de middenvelder veertig miljoen euro zou willen verdienen. Manchester United was slechts bereid om 28 miljoen euro te betalen gedurende zijn contracttijd. Mogelijk kan er nu ook een deel van de transfersom naar het loon van Rabiot, om hem alsnog binnen te halen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen