Gerrard zorgt voor opvallend moment tijdens wedstrijd voor goed doel

25 maart 2023, 17:25
Gerrard zorgt voor opvallend moment tijdens wedstrijd voor goed doel

Steven Gerrard heeft zaterdagmiddag voor een opvallend moment gezorgd op Anfield. Daar werd voor het goede doel een wedstrijd gespeeld tussen iconen van Liverpool en Celtic. De inmiddels 42-jarige oud-middenvelder opende vanaf de strafschopstip de score namens de gastheer en vierde zijn treffer behoorlijk fanatiek.

Gerrard was bijna zijn volledige loopbaan als speler actief bij Liverpool. Daarna ging hij als manager aan de slag bij Rangers, de grote rivaal van Celtic. Dat waren beide partijen zaterdagmiddag op Anfield nog niet vergeten. Na zijn doelpunt vierde Gerrard voor de neus van de Schotten een feestje. Dat zorgde weer voor een reactie bij de fans van de bezoekers.

De oud-international van Engeland stond tussen 2018 en 2021 voor de groep bij Rangers. Hij hielp de club in 2021 eindelijk weer eens aan een langverwachte landstitel. Daarna ging hij aan de slag bij Aston Villa, maar dat bleek geen succes. Gerrard werd in oktober vorig jaar ontslagen door de club uit Birmingham en wacht nu op een nieuwe uitdaging in zijn trainersloopbaan.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen