Kraay komt met transfertip voor PSV: "Marcel Brands moet hem gewoon ophalen"

10 maart 2023, 21:20   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

PSV zou er goed aan doen om Ruben van Bommel op te pikken bij MVV Maastricht, zo verzekert Hans Kraay Jr. De aanvaller van de Limburgers liet zich vrijdagavond weer zien op bezoek bij NAC Breda en maakte een fraai doelpunt. Kraaij ziet een toekomst in het Philips Stadion wel voor zich.

"Hij is veertien keer als linksbuiten gestart, tien doelpunten en vier assists", vertelt Kraay vrijdagavond bij Voetbal op Vrijdag van ESPN. "En het waren allemaal doelpunten waar de klasse vanaf druipt. Ik heb wel eens gezegd dat FC Twente of Go Ahead Eagles hem op moet pikken, dat heeft Go Ahead ook geprobeerd. Nu zeg ik dat PSV, waar zijn vader furore heeft gemaakt, hem snel op moet halen."

PSV lijkt komende zomer op zoek te moeten naar een nieuwe linksbuiten. Kraay ziet een samenwerking met een uitblinker van de Eindhovenaren wel zitten. "Met Xavi Simons en Ruben van Bommel, twee snotneuzen, gewoon lekker gaan spelen. Hij speelt zich ook bij PSV in het eerste elftal. Ik hoop dat Marcel Brands kijkt, gewoon ophalen. Ik zeg niet dat hij meteen de pannen van het dak speelt, maar je hebt er zeker wat aan voor de toekomst."

Profcontract

De achttienjarige Van Bommel heeft bij MVV momenteel nog geen profcontract. Beide partijen zijn nog niet tot overeenstemming gekomen en dat biedt kansen voor clubs met interesse. Een paar weken geleden sprak hij met ESPN al over zijn contractsituatie in Maastricht. "Ik denk dat er iets gaat komen en dat we er met de club uit gaan komen. Op korte termijn? Weet ik niet, maar wel voor het einde van het seizoen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen