Kuyt keert terug op het veld bij Liverpool: 'Welkom thuis, legende'

25 maart 2023, 10:30
Kuyt keert terug op het veld bij Liverpool: 'Welkom thuis, legende'

Dirk Kuyt is voor even terug op zijn geliefde Anfield. De oud-international speelt namens Liverpool in een benefietwedstrijd tegen de legendes van Celtic om geld op te halen voor de LFC Foundation."Ik ben blij om terug te zijn in Liverpool. Ik ben ook heel blij dat ik in de legendeswedstrijd mag spelen", aldus de oud-Feyenoorder.

Met een videoboodschap op het Twitterkanaal van Liverpool laat Kuyt weten dat hij meedoet in de benefietwedstrijd. 'Welkom terug, Kuyt!', tweet de club. 'De LFC Legends komen morgen weer in actie tegen Celtic en halen geld op voor de LFCFoundation.' De tweet is van gisteren, dus de mannen staan vandaag al op het veld. Onder anderen Jerzy Dudek, Sir Kenny Dalglish, Steven Gerrard en Ian Rush doen ook mee aan het duel.

De supporters van The Reds zijn maar wat blij dat de in Katwijk geboren legende meedoet in de benefietwedstrijd. 'Welkom thuis, You'll Never Walk Alone!', schrijft een supporter. Anderen omschrijven hem als een 'absoluut werkpaard', en 'iemand die zich altijd inzet voor de club'. De wedstrijd van de legendes van Liverpool tegen die van Celtic is live te volgen op het Youtube-kanaal van The Reds. Voor de club uit Schotland speelt Jan Vennegoor of Hesselink, ook Robbie Keane trekt het groen-witte shirt nog een keer aan.

Wie wint de Europa League Finale? Zet één euro in en win €100,00 als je de winnaar goed voorspelt!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen