Michael Silberbauer krijgt vraag van de NOS en gelooft zijn oren niet

12 maart 2023, 21:37
Michael Silberbauer krijgt vraag van de NOS en gelooft zijn oren niet

FC Utrecht hield zondag een punt over aan de uitwedstrijd tegen NEC. Dankzij doelpunten van Bas Dost en Othmane Boussaid werd in De Goffert een 0-2 achterstand weggepoetst. De NOS wilde na afloop van Michael Silberbauer weten of hij tevreden was met het 2-2 gelijkspel en kreeg een verbijsterde reactie.

"Is de uitslag uiteindelijk een teleurstelling?", was de vraag die Silberbauer kreeg. "Waarom?", wilde de trainer weten. "Is die 2-2 een teleurstelling?", werd er doorgevraagd. "Waarom zou je die vraag in vredesnaam stellen?", reageerde een met stomheid geslagen Silberbauer. "Jullie kwamen vanuit 2-0 achter terug naar 2-2. Ben je dan teleurgesteld of blij dat je een punt hebt?", hield de vraagsteller voet bij stuk.

Silberbauer besloot daarop om toch een inhoudelijk antwoord op de vraag te geven. "Je zegt het zelf al: we stonden 2-0 achter en hebben ons teruggevochten. Dat toont veel karakter. Natuurlijk wilden we winnen, maar van 2-0 achter terugkomen, dat moet positief zijn", aldus de trainer, die vlak voor de jaarwisseling Henk Fraser verving als trainer van Utrecht.

Waar Silberbauer tevreden was met het gelijkspel, toonde Bas Dost zich teleurgesteld. "Het streven moet zijn dat je van dit soort clubs wint. Ik denk dat wij een heel goed team hebben als wij de dingen doen die we moeten doen. Dan kunnen wij dit soort wedstrijden winnen. Ik vind op voorhand een gelijkspel bij NEC niet genoeg", zei de spits.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen