Pérez ziet alle grenzen overschreden worden: "Hoe gênant, als volwassen man"

19 maart 2023, 23:10   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De actie van Frans van Seumeren na afloop van de nederlaag van FC Utrecht tegen Go Ahead Eagles (1-2) blijft de gemoederen bezighouden. De grootaandeelhouder van de Domstedelingen betrad na afloop van het pijnlijke verlies de kleedkamer en zou daar flink tekeer zijn gegaan. Dit zou zelfs tot een fysieke confrontatie met Sean Klaiber hebben geleid. Bij het programma Dit was het weekend op ESPN waren de tafelgasten het niet eens over de actie van Van Seumeren en dat leverde een felle discussie op.

"Dat is met die bekerwedstrijd (1-4 nederlaag tegen Spakenburg, red.) een beetje open gegaan, die wond. Als dat de eigenaar binnenkomt... Gedraag je man", begon Kenneth Pérez met heldere woorden. 

Mario Been is het hier echter niet mee eens. Gebaseerd op eigen ervaringen heeft de oud-trainer van onder meer Feyenoord en NEC een andere mening over het voorval. "Ik vind dat geen probleem, dat de eigenaar de kleedkamer binnenkomt. Ik heb in Italië gespeeld, dat was schering en inslag. Maar je moet wel met je handen van spelers afblijven."

Ook het fysieke contact met Sean Klaiber vindt Pérez alle grenzen doen overschrijden. "Hoe gênant is dat. Als volwassen man. Ik weet nog wel, toen er geen supporters waren in de coronatijd, dan hoor je hem de hele tijd. Dat geschreeuw en dat gedoe. Hij moet misschien doen wat die Telstar-voorzitter doet, gewoon niet naar die wedstrijden gaan", stelt de oud-middenvelder voor.

Lees ook: Utrecht-eigenaar Van Seumeren bevestigt: fysieke aanvaring met Klaiber 

"Hij is emotioneel betrokken bij die club, daar is niks mis mee, vind ik", reageert Been. "Alleen je moet van spelers afblijven, dat lijkt me duidelijk. Dat hoort niet, maar hij mag toch wel emotioneel betrokken zijn bij een club?"

"Dat mag zeker, alleen ik zou het als trainer niet accepteren. De volgende keer komt 'ie weer, en dan weer." Van Seumeren heeft inmiddels aangekondigd nooit meer de kleedkamer te betreden en daar is Pérez het mee eens. "Dat is een goed voornemen."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

jerommeke1973
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Perez hou gewoon lekker ff je waffel dicht, beterwetertje.

Deblauwe
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nou Perez, als van Seumeren zijn geld terugtrekt uit Utrecht is het gedaan met die club. Door hem konden ze nog spelers aantrekken

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen