Schimmelpenninck haalt uit naar Vandaag Inside na verbanning

21 maart 2023, 11:13   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Sander Schimmelpennick heeft op Twitter uitgehaald naar de mannen van Vandaag Inside. De presentator, Volkskrant-columnist en oud-hoofdredacteur van de Quote lijdt volgens René van der Gijp aan een 'ernstige vorm van zelfoverschatting' nadat hij op op Twitter had laten weten bij VI aan te schuiven 'om de domrechtse hordes tegen te spreken en op te voeden.' 

"Dat jochie van adel dat hier gezeten heeft vindt ons maar een stelletje dommeriken omdat we op BBB gestemd hebben", weet Johan Derksen. Schimmelpenninck lijkt volgens Derksen dan ook niet op een nieuwe uitnodiging te hoeven rekenen om aan te schuiven bij het populaire praatprogramma. 

Inmiddels heeft Schimmelpenninck zelf op Twitter gereageerd op de uitspraken van Van der Gijp en Derksen. 'Real Madrid niet meer welkom in Stadion De Langeleegte', schrijft hij spottend. Daarmee onderschrijft hij de woorden van Derksen, die hem 'hautain en arrogant' noemt. 

In een vervolgtweet legt Schimmelpenninck nog uit dat hij niet 'voor het geld' aanschoof bij Vandaag Inside. 'Vooral jammer ook voor Defend Democracy, aangezien ik de centjes van ome John (de Mol, red.) altijd weggeef. In tegenstelling tot alle andere gasten.' Defend Democracy is een non profit-organisatie die zich naar eigen zeggen in Brussel en Washington inzet voor het verdedigen van de democratie tegen bedreigingen uit binnen- en buitenland en vanuit technologische hoek.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Rosa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Bedrijfsrisico als VI een intellectueel die niet goedkoop zijn zieltje aan het niveau van het programma conformeert aan tafel uitnodigt. Eindelijk een persoon die zonder omwegen zegt wat hij vindt en daar kunnen de heren VI niet tegen en dan krijgt die persoon een ban. Wie is de volgende ? Waarom zie ik Angela de Jong niet meer bij VI aan tafel schuiven en wel bij andere talkshows ?

martijn1
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Maw die lui van Voetbal Insiders hebben het goed gezien. Fijn dat Sander dat zelf even bevestigt

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen