'Sekte' in Utrecht hield komst van Sneijder in staf van Fraser tegen

3 maart 2023, 21:09
'Sekte' in Utrecht hield komst van Sneijder in staf van Fraser tegen

Wesley Sneijder heeft vrijdagavond onthuld dat Henk Fraser hem graag wilde toevoegen aan de technische staf van FC Utrecht, maar dat de komst van de oud-voetballer naar de Galgenwaard werd tegengehouden door technisch directeur Jordy Zuidam. Sneijder hoopt al langere tijd wat te kunnen betekenen voor de Domstedelingen, maar ziet dit door een 'sekte' tegengehouden worden.

"Wat ik heb gehoord is dat Henk Fraser mij in de technische staf van FC Utrecht wilde hebben. Wij hebben er niet over gesproken, maar daar had ik misschien wel voor open gestaan", geeft Sneijder aan in het programma Veronica Offside. Volgens de informatie van de oud-voetballer van onder meer Ajax en Real Madrid werd dit tegengehouden door Jordy Zuidam: "Hij zou gezegd hebben: als Sneijder binnenkomt bij de club, dan ben ik weg."

Sneijder geeft aan dat hij jaren geleden ok met de Domstedelingen in gesprek is geweest, maar vervolgens niet meer heeft gehoord van de club: "Ik heb drie jaar geleden ook met Frans van Seumeren gezeten om iets te doen en om FC Utrecht te gaan helpen. Dat vond Frans helemaal geweldig. De volgende dag zouden ze met een aanbieding komen, maar die moet nog komen", aldus Sneijder, die aangeeft dat men bij FC Utrecht te maken heeft met een sekte.

De recordinternational is van mening dat er bij FC Utrecht het nodige moet gaan veranderen. Die veranderingen zouden volgens de geboren Utrechter doorgevoerd moeten worden bij de beleidsbepalers onder Frans van Seumeren: "Er komt niemand tussen. Ik vind het vooral sneu voor één man en dat is Frans van Seumeren", besluit Sneijder.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

soccerscout
Link gekopieerd!
avatar

WARNING 😉 Sneijder moet z'n mond houden over zoiets en niet zoveel impulsief iets uitkramen op TV.

soccerscout
Link gekopieerd!
avatar

Dat zou ik ook gezegt hebben hoor, niks mis mee 🤣🤣 grapje.

PPMS
Link gekopieerd!
avatar

Kan er een AIVD onderzoek komen naar de geloofwaardigheid van Sneijder?

Kramer
Link gekopieerd!
avatar

Geloof er geen hol van

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen