Video van verbijsterde Antony zorgt voor discussie op Twitter

22 maart 2023, 11:42
Video van verbijsterde Antony zorgt voor discussie op Twitter

Een opvallend moment in de FA Cup-wedstrijd tussen Manchester United en Fulham (3-1) van zondag. Invaller Antony slaagde er niet in om Fulham-verdediger Antonee Robinson te passeren, maar wilde wel een ingooi na de mislukte passeeractie. Hij meende dat Robinson de bal als laatste raakte, maar tot zijn verbijstering besloot de grensrechter anders.

Lees ookBizarre bekerzege Man United: arbiter aangevallen

De video van het moment is inmiddels ruim zeven miljoen keer bekeken. Sommigen vinden dat de beelden symbool staan voor het spel van Antony: hij brengt zichzelf in de problemen met zijn bewegingen en wijst dan naar anderen. Maar tegelijkertijd is ook een discussie ontstaan over de vraag of Antony gelijk had. Raakte Robinson de bal inderdaad als laatste? Oordeel zelf:

Wie wint de Europa League Finale? Zet één euro in en win €100,00 als je de winnaar goed voorspelt!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen