James Rodríguez voegt nieuw hoofdstuk toe aan tanende carrière

13 april 2023, 13:57   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

James Rodríguez kan op zoek naar een nieuwe club. Het contract van de Colombiaanse spelmaker is ontbonden, zo laat Olympiakos donderdagmiddag via de officiële kanalen weten. 

De 31-jarige Rodríguez stond sinds afgelopen zomer op de loonlijst bij de Griekse club. Hoewel de linkspoot in 24 officiële wedstrijden direct betrokken was bij elf doelpunten (vijf goals en zes assists), hebben de club en speler besloten uit elkaar te gaan.

Artikel gaat verder onder video

Griekse media schrijven dat Rodríguez niet heeft voldaan aan de verwachtingen van Olympiakos. De oud-speler van onder meer Real Madrid en Bayern München was bovendien een dure kracht. Verwacht wordt dat Rodríguez zijn carrière voortzet in Turkije. Besiktas en Galatasaray zouden geïnteresseerd zijn.

De carrière van Rodríguez zit al een tijdje in het slop. De aanvallende middenvelder maakte de hoge verwachtingen niet waar bij Everton, verdween uit beeld toen hij aan de slag ging bij Al-Rayyan in Qatar en heeft nu ook bij Olympiakos niet gebracht wat er van hem werd verwacht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen