Boussaboun noemt opvallende opvolger Slot: 'Mijn keuze zal veel mensen verbazen'

22 mei 2023, 18:31   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Ali Boussaboun ziet in Dick Schreuder een geschikte opvolger van Arne Slot bij Feyenoord. Schreuder, dit seizoen met PEC Zwolle als tweede geëindigd in de Keuken Kampioen Divisie en daarmee gepromoveerd naar de Eredivisie, speelt volgens Boussaboun aantrekkelijk voetbal en heeft groeipotentie. 

"Mijn keuze zal meerdere mensen misschien verbazen: Dick Schreuder. Als je puur kijkt naar de manier van voetballen… Dominant, aanvallend, hij is iemand met potentie die nog kan groeien, dus waarom niet? Hij heeft fantastisch voetbal laten zien met PEC", zegt de voormalig aanvaller van Feyenoord bij FC Rijnmond. Daarna laat presentator Bart Nolles ook de naam van zijn broer Alfred Schreuder. "Zijn broer zou ook wel iemand zijn", antwoordt Boussaboun. "Ook oud-Feyenoord hè? Volgens mij heeft hij meer met Feyenoord dan met Ajax."

Artikel gaat verder onder video

Ook in de Eredivisie ziet Boussaboun een potentiële kandidaat rondlopen. Maurice Steijn gaat met Sparta Rotterdam op een knappe zesde plek eindigen en zou volgens Boussaboun een stap kunnen maken. "Zou hij niet een opvolger kunnen zijn voor Arne? Heeft hij ons nog steeds niet overtuigd van zijn trainerskwaliteiten? Ik denk dat zesde worden met Sparta net zo’n knappe prestatie is als met Feyenoord kampioen worden. Al helemaal als je ziet dat Sparta vorig seizoen maar net degradatie heeft ontlopen."

Harry van der Laan, ook een voormalig Feyenoord-aanvaller, noemt de naam van Peter Bosz. "Die ligt niet zo goed bij sommige mensen binnen de club, maar dat begrijp ik niet zo goed. Hij heeft dezelfde positieve spelopvatting waar ze al aan gewend zijn."

In de nieuwste FCUpdate Podcast wordt de zege van Feyenoord op FC Emmen (1-3) van dit weekend besproken. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen