Fan duwt spelers naar de grond bij cruciaal Ligue 2-duel: staking als gevolg

2 juni 2023, 21:53

Het Ligue 2-duel tussen Bordeaux en Rodez is vrijdagavond stilgelegd. Na het openingsdoelpunt van de bezoekers ging het mis: de spelers die een feestje vierden, werden omgeduwd door een boze fan. Daarop besloot arbiter Nicolas Rainville het duel te staken. Voor Bordeaux kon er mogelijk nog een ticket naar de Ligue 1 op het spel staan, maar dan moest het wel winnen van de laagvlieger van het tweede niveau in Frankrijk. Na het openingsdoelpunt werd dat beduidend moeilijker voor de thuisclub en na deze belachelijke actie van de 'fan', wacht er helemaal een zwart scenario. Er werd namelijk besloten dat het duel niet uitgespeeld wordt. 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen