Hakim Ziyech duikt op met Quincy Promes en poseert met shirt van Spartak Moskou

5 juni 2023, 21:00
Foto: © ProShots

Hakim Ziyech heeft het weekend doorgebracht in Moskou. De aanvaller van Chelsea was op een feestje met Quincy Promes, zo blijkt uit Instagram-foto's van laatstgenoemde. Het evenement werd georganiseerd door de Russische bookmaker Winline.

Ziyech verscheen niet alleen op dat feest, maar liep ook in het stadion van Spartak Moskou. Daar poseerde met een shirt van Spartak, met zijn eigen naam en rugnummer 22 achterop. Aanwezige kinderen juichten hem enthousiast toe. 

Artikel gaat verder onder video

Het besluit van Ziyech om naar Rusland af te reizen zorgt voor kritiek op Twitter, met name van Oekraïners. In Nederland worden ondertussen vraagtekens gezet bij de aanhoudende vriendschap tussen Ziyech en Promes, die wordt verdacht van drugssmokkel en het neersteken van zijn neef.

Promes stond maandag in Amsterdam terecht beide twee strafzaken. De ene gaat over de invoer van twee partijen cocaïne via de Westerschelde en de haven van Antwerpen in januari 2020; de ander over de mishandeling van zijn neef op een familiefeest in Abcoude. De rechtbank in Amsterdam velt op 19 juni een oordeel in de tweede zaak. Het OM eiste al een gevangenisstraf van twee jaar tegen Promes.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Piet Gerrist, Ede
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Niet slim van Ziyech om bij een crimineel op bezoek te gaan in Rusland. Na al die ellende die er is in de Oekraine ga je niet naar dat land van die agressor Putin toe. Eerst eens nadenken voordat je handelt. Dat is toch al moeilijk voor dat volk.

Allback
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Het zoveelste voorbeeld van een voetballer die totaal niet door heeft hoe dom zijn handelingen zijn. Je hoort niet in de omgeving van Promes te zijn, ook al is hij nog niet veroordeeld. Los daarvan hoor je natuurlijk helemaal niet in Rusland te zijn op dit moment.

Grozzer21
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

niet iedereen is zo hoerenkind als jij amigo

De kikker
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Inteeld?

gtsb
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Geen verrassing . Ziyech altijd al een rare gozert gevonden

ToniMacaroni
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Wallah..nog zo'n boefje

MMato
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Ziyech maakt zelf wel uit wat hij doet, waar hij zich bevind en met wie hij omgaat. Promes is onschuldig tot het tegendeel bewezen is en wat Rusland betreft, laat dat land is met rust. Het is politiek. Net zo kinderachtig dat Oekrainse tennisters geen hand willen schudden met Russische tennisters. Alsof die spelers wat met die oorlog te maken hebben

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen