Entree Lionel Messi bij Inter Miami lijkt aanstaande: club kondigt 'groot onthullingsevenement' aan

11 juli 2023, 17:49   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Het is inmiddels ruim een maand geleden dat Inter Miami de komst van Lionel Messi aankondigde, maar de Argentijnse superster moet nog altijd officieel worden ‘voorgesteld’ aan de supporters van zijn nieuwe werkgever. De kans is groot dat daar komend weekeinde eindelijk verandering in komt. Inter Miami meldt via de officiële kanalen dat het zondag aanstaande een ‘groot onthullingsevenement’ organiseert.

De club uit de Amerikaanse MLS treedt niet al te diep in de details, maar het heeft er desondanks veel van weg dat de supporters over een paar dagen eindelijk een serieuze glimp gaan opvangen van Messi. De toekomst van de Argentijn hield de gemoederen de voorbije maanden flink bezig. Messi was bij Paris Saint-Germain in het bezit van een aflopend contract en het werd al vroeg dit jaar duidelijk dat hij na twee roerige jaren zou gaan vertrekken uit Frankrijk. FC Barcelona hoopte de meervoudig Voetballer van het Jaar terug te kunnen halen, maar Messi zette persoonlijk een streep door een hereniging.

Artikel gaat verder onder video

De wereldkampioen had ook kunnen kiezen voor een zeer lucratief avontuur in Saudi-Arabië, maar de keuze viel op Inter Miami. De hekkensluiter van de Eastern Conference maakte de komst van Messi op 7 juni wereldkundig. Het is sindsdien nog altijd wachten op de officiële presentatie van de Argentijn. Messi had na zijn laatste wedstrijd voor PSG nog verplichtingen met de nationale ploeg op het programma staan, waarna hij vervolgens genoot van een welverdiende vakantie. Nu lijkt het moment dus daar dat hij zich gaat melden bij zijn nieuwe werkgever. “Fans kunnen genieten van een geweldige avond vol entertainment, toespraken op het veld en meer!”, schrijft Inter Miami.

Naast Messi zou ook Sergio Busquets voorgesteld kunnen worden aan de achterban van Inter Miami. De Spanjaard koos na zijn vertrek bij FC Barcelona eveneens voor een avontuur in de Verenigde staten. Ook Jordi Alba lijkt op weg naar Inter Miami. De vleugelverdediger had bij FC Barcelona nog een contract tot de zomer van 2024, maar besloot te vertrekken om de club meer financiële ruimte te geven. Inter Miami kan de oud-spelers van FC Barcelona goed gebruiken. Het staat met achttien punten uit 22 wedstrijden onderaan in de Eastern Conference.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen