De Telegraaf geeft credits na topdeals niet alleen aan Sven Mislintat

8 augustus 2023, 09:15   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Sven Mislintat profiteert bij Ajax optimaal van het vakmanschap van zijn voorganger Marc Overmars. Dat is de conclusie die De Telegraaf trekt nu de nieuwe directeur voetbalzaken de ene na de andere topdeal sluit. Edson Álvarez wordt hoogstwaarschijnlijk de volgende speler die voor vele miljoenen wordt verkocht.

Álvarez staat op het punt om voor 37 miljoen euro (exclusief bonussen) de overstap naar West Ham United te maken. De clubs bereikten maandag overeenstemming over de transfervoorwaarden, terwijl Álvarez zelf eerder al een akkoord bereikte met West Ham. Als de Mexicaanse middenvelder deze dinsdag de medische keuring goed doorkomt, dan kunnen de papieren worden getekend.

Artikel gaat verder onder video

Álvarez wordt na Jurriën Timber (minimaal 40 miljoen euro) en Calvin Bassey (22,5 miljoen euro) de volgende speler die voor veel geld Ajax verlaat. Bovendien staan Mohammed Kudus en Mohamed Daramy op de nominatie om voor de hoofdprijs te worden verkocht. Kudus kan voor 40 miljoen euro de overstap maken naar Brighton & Hove Albion, terwijl Burnley en Stade Reims zo'n 16 miljoen euro willen neertellen voor Daramy. "Sven Mislintat optimaal van het vakmanschap van zijn voorganger Marc Overmars, die Timber, Alvarez, Kudus en Daramy langdurig vastlegde", concludeert de krant.

Waar Ajax de ene na de andere speler laat gaan, moet er op het gebied van ingaande transfer nog wel het nodige gebeuren. Tot nu toe werden met Branco van den Boomen, Benjamin Tahirovic, Diant Ramaj, Carlos Forbs en Jakov Medic vijf spelers door Mislintat naar Amsterdam gehaald.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

dilima1966
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

God God valetijn probeert een wit voetje te halen nu eerst alleen maar negatieve over ajax 🙏

CG
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Klopt helemaal ! ! ! Hij wil (opnieuw) laten zien dat alleen hij de beste is. Zelf vindt ik hem één van de slechte samen met Verwij. Dus mogen deze twee matige personen wegblijven, iets wat Ajax dat goed gedaan heeft met niet meer samenwerken met De Telegraaf. Goede zaak ! !

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen