'Erik ten Hag hoopt bij Manchester United op hereniging met oude bekende uit Ajax-tijd'

17 augustus 2023, 17:47   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Erik ten Hag hoopt op een (tijdelijke) hereniging met Ryan Gravenberch. De 21-jarige middenvelder mag van Bayern München worden verhuurd en Liverpool toonde eerder al concrete belangstelling, maar ook Manchester United heeft zich in dat rijtje gevoegd. Der Rekordmeister wil hem vooralsnog niet verkopen, maar er zijn verschillende kapers op de kust.

Volgens transferspecialist Fabrizio Romano heeft Manchester United deze week opnieuw geïnformeerd naar de Nederlander, die onder Ten Hag is gedebuteerd en doorgebroken bij Ajax. Op Op 23 september 2018 kwam hij binnen de lijnen tijdens de 3-0 nederlaag van Ajax bij PSV. Vanaf Amsterdam maakte hij de overstap naar Zuid-Duitsland, maar bij Bayern München is hij er niet in geslaagd om een basisplaats te veroveren. In zijn eerste seizoen kwam hij over alle competities tot nog geen duizend speelminuten.

Artikel gaat verder onder video

Gravenberch aasde naar verluidt in de winter al op een al dan niet tijdelijk vertrek uit Zuid-Duitsland, maar Bayern München wilde daar toen niet aan meewerken. In deze zomer wil de club vooralsnog ook niet praten over een permanente overgang, maar mogelijk mag de oud-Ajacied wel op huurbasis vertrekken.

Liverpool wordt al langer gelinkt aan Gravenberch, maar The Reds zijn ook bezig met de komst van Sofyan Amrabat, eerder ook op het lijstje bij The Red Devils. Bij Liverpool is de concurrentie ook fors: de nummer vijf van het afgelopen seizoen in de Premier League betaalde meer dan honderd miljoen euro voor de komst van Alexis Mac Allister en Dominik Szoboszlai. Bij United is er iets meer perspectief, maar daar zal hij ook niet zomaar in aanmerking komen voor een basisplaats.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen