'FC Twente ziet kans schoon na succesvolle transfercoup rond Ajax-aanvaller Daramy'

9 augustus 2023, 19:01   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

De overgang van Mohamed Daramy naar Stade Reims heeft mogelijk gevolgen voor FC Twente. De Tukkers gaan zich bij de Franse club namelijk melden voor de diensten van Mitchell van Bergen (23). De buitenspeler kwam al weinig aan bod, maar dat zal bij de succesvolle coup van Daramy alleen maar minder worden.

Daarover bericht De Telegraaf. Twee jaar geleden maakte de destijds gewilde buitenspeler van sc Heerenveen de overstap naar Frankrijk, maar Van Bergen werd nooit onbetwist basisspeler bij Stade Reims. In 51 officiële duels maakte hij namelijk geen enkel doelpunt en kwam hij tot slechts drie assists. Mede daardoor raakte hij op een zijspoor en kan hij vermoedelijk uitkijken naar een nieuwe club. Eerder deze zomer liet Reims ook aanvaller Kaj Sierhuis al transfervrij vertrekken.

Artikel gaat verder onder video

Volgens de ochtendkrant gaat FC Twente, dat nadrukkelijk op zoek is naar buitenspelers, zich melden voor de aanvaller. “Zowel een verhuur als een definitieve transfer behoort tot de mogelijkheden”, staat er te lezen. Heerenveen ontving destijds twee miljoen euro voor de voorhoedespeler, die eerder voor Vitesse uitkwam.

Naast Van Bergen heeft FC Twente ook nog altijd Facundo Pellistri van Manchester United in het vizier. Hoewel hij onder Erik ten Hag een goede indruk maakt in de voorbereiding, lijkt een verhuur de beste optie voor zijn ontwikkeling. Ten Hag zou een goed woordje hebben gedaan voor FC Twente. Verder staan een centrale verdediger en middenvelder Carel Eiting op het wensenlijstje van de Tukkers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen