Rafael van der Vaart doet gewaagde voorspelling: 'Als ze hem laten staan, maakt hij dit seizoen de meeste doelpunten'

11 augustus 2023, 12:43   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © SBS 6

Rafael van der Vaart denkt dat Luuk de Jong en Brian Brobbey de belangrijkste kandidaten zijn voor de topscorerstitel in de Eredivisie. Als de 21-jarige spits van Ajax dit seizoen alles gaat spelen, dan is hij volgens Van der Vaart zelfs de grote favoriet om de topscorersprijs te winnen.

"Ik ga voor Luuk de Jong of Brian Brobbey", antwoordt Van der Vaart als hem door de NOS gevraagd wordt wie de nieuwe topscorer van de Eredivisie wordt. "Alleen denk ik niet dat Brobbey alles gaat spelen. Maar als ze hem laten staan, maakt hij er echt de meeste dit seizoen."

Artikel gaat verder onder video

YouTube: Preview Eredivisie 2023/24! 🇳🇱 De landskampioen, tegenvallende aankopen en de mooiste shirts!

Pierre van Hooijdonk zet zijn geld op Santiago Giménez. "Hoewel, bij de topclubs zie je toch vaak dat er meer gerouleerd wordt en dat andere spitsen ook minuten mogen maken. Misschien moet je daarom wel iemand kiezen van de ploegen uit de subtop. Daar speelt de spits namelijk altijd. Lastig, lastig. Nee, ik blijf toch bij Giménez."

Anastasios Douvikas en Xavi Simons (beiden negentien doelpunten) werden vorig seizoen topscorer van de Eredivisie. Het podium werd gecompleteerd door Sydney van Hooijdonk, die zestien keer trefzeker was. De Jong was goed voor veertien doelpunten, terwijl Brobbey dertien keer scoorde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

boyke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Meneer v.d. Vaart weer die heeft een glazen Bol voor zich als waarzegger en denkt weer alles te weten. Hou toch je grote mond man en kijk gewoon naar het voetballen zoals iedereen

schreudje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Je zou niet zeggen dat Dombo v d Vaart zelf gevoetbald heeft , dat hij zijn domme mening dan ook nog ventileert met de buitenwereld dat is dan vanzelf sprekend droom verder knul .En alstublieft blijf ver van de beeldbuis met je dom gelul

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen