Toni Kroos reageert op post van Fabrizio Romano: 'Beschamend'

24 augustus 2023, 13:52   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Toni Kroos heeft op niet mis te verstane wijze duidelijk gemaakt wat hij vindt van de aanstaande transfer van Gabri Veiga naar Al-Ahli. Het 21-jarige talent van Celta Vigo staat op het punt om bij de club uit Saudi-Arabië te tekenen.

Fabrizio Romano maakt op onder meer Instagram melding van de transfer van Veiga naar Al-Ahli. Hij schrijft dat Celta de Vigo het Saudische bod heeft geaccepteerd en Veiga zelf ook rond is met de steenrijke club. "Beschamend", reageert Kroos op de post van Romano.

Artikel gaat verder onder video

Kroos lijkt het beschamend te vinden dat Veiga, een groot Spaans talent, nu al voor het geld kiest. Een hoop gevestigde namen hebben deze zomer de overstap gemaakt naar de Saudi Pro League, zoals Karim Benzema, Sadio Mané en Neymar. Veiga wordt het eerste Europese talent dat in de steenrijke competitie terechtkomt.

Kroos zelf speelt al zijn hele leven in Europa. De 33-jarige middenvelder begon zijn carrière bij Bayern München, werd één jaar verhuurd aan Bayer Leverkusen en komt sinds 2014 uit voor Real Madrid.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Beschamend vind ik het wanneer een vedette die tientallen miljoenen heeft verdiend en tevens bij een Europese topploeg zit gaat zeggen tegen een jong talent van een kleine club met een salaris van waarschijnlijk een paar ton dat hij geen stap mag maken waarbij zijn salaris waarschijnlijk x 5 of meer gaat en dat voor een aantal jaar. Ik snap dat mensen vraagtekens erbij zetten of de speler zich daar gaat door ontwikkelen, maar die jongen kan een salaris krijgen die hij in Spanje misschien nooit zal krijgen.

Cheers
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik heb het voor u opgezocht, dat jochie verdiend 216000 per jaar. Doe dat x5 dan zit hij nog niet eens bij de grootverdieners van dezelfde club. Aspas strijkt jaarlijks 2671000 op. Stel hij is goed genoeg voor Sevilla. Daar loopt Rakitic voor 6500000 per jaar rond en O. Torres 7614000. Dus kan hij in Laliga financieel stappen maken, Jazeker. Ik snap de reactie van Kroos wel. Je hebt toch ambitie, je wil jezelf toch laten zien op het hoogste niveau. Laliga winnen, Champions League, je wil toch op EK's en WK's voor je land uitkomen?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen