Filmpje van biergooier Ajax duikt op: 'Een volwassen vent... stumper'

24 september 2023, 21:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Op sociale media zijn beelden verschenen waarop te zien is dat een toeschouwer wordt afgevoerd tijdens het duel tussen Ajax en Feyenoord. Het zou gaan om de persoon die bier op het veld gooide in de eerste helft, na de 0-2 van Santiago Giménez.

Door het biergooi-incident lag de wedstrijd zo'n acht minuten stil. De dader moest volgens de regels worden geïdentificeerd en uit het stadion worden geleid, voordat de wedstrijd hervat kon worden. Uiteindelijk misdroegen andere fans zich nog erger, door fakkels het veld op te gooien, en werd de wedstrijd definitief gestaakt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Allback
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Ik blijf erbij. Stadionverbod voor enkele jaren of voor het leven en daarna volgen er waarschijnlijk nog een groot aantal meer, maar dan ben je ook van het probleem af. Nu denken ze dat ze na het gooien rustig anoniem op hun stoeltje kunnen blijven zitten. Jammer joh.

Swiebertje
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Verbannen naar Friesland.

KingCrimson
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

010 geeft al tijden het goede voorbeeld met een uitstekende oplossing: netjes ophangen en gewoon elke keer alle tuig binnenlaten. Dus dan hoeft een stadionverbod bij Ajax niet. Die kunnen dan ook gewoon een paar netjes kopen. We gaan natuurlijk niet met 2 maten meten. #sarcasme

gtsb
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Netten waren volgens jou niet nodig toch . Mislintat was zo lekker bezig volgens jou. Snap je nu echt niet dat jij en je accountjes totaal ongeloofwaardig bent

Maupie
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Precies. Leg eens uit kingshit. Dat tuig in de arena. Vertel daar eens wat over. Dat tuig wat volgens jou alleen bij feyenoord zit.

Swiebertje
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Daar staat hij niet alleen in. De hele Nederlandse pers en de televisie vielen vorig jaar over het aanstekertje van Klaassen. Woorden tekort over hoe schandalig het was. Het blijft angstvallig stil in de pers over het gedrag in de Arena. Oh, het zijn er maar een paar. Man, man wat een naïviteit, het zij vakken vol mongolen.

Voetbalfanaat
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Het blijkt wel dat netten ophangen de enigste oplossing is. Bij Feijenoord zijn ze zo verstandig geweest om ze te laten hangen nu de rest van de clubs nog. Elke club heeft wel van dat pleuris tuig dat alles wil verzieken sorry dat ik mij zo uit druk. Als je aan die gasten vraagt om drie spelers van de eigen club op te noemen dan weten ze dat niet want dat interesseert ze niet, rotzooi trappen namelijk wel. Kijk onder andere naar wat er vorig seizoen bij Groningen is gebeurt dus als je dat met netten ophangen kan voorkomen moet dat zeker gedaan worden of de supporters dat leuk vinden of niet. En dit heeft niets met Ajax, Feijenoord of PSV te maken maar met het algeheel voetbal belang.

gtsb
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Feyenoord en ook ik hier werd uitgelachen. Maar achteraf gewoon de beste oplossing helaas . Ajax wist ook dat het onrustig kon worden . Heeft daar weer eens niks aan gedaan . Maar goed dat kennen we ook van ze in het j.den geroep . Ze beginnen zelf ergens mee komt de tegenreactie gaan ze janken . Maar ondertussen doen ze al sinds het begin (jaren 80 ) totaal niks eraan . Om te zorgen dat ze zelf niet ermee beginnen .

KROTJE
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Wat er gisteren gebeurde door dat tuig van de zogenaamde "Ajaxsupporters" mag en kan niet, klaar. De goeden lijden onder die slechten. De beschuldigden moeten flink gestraft worden en de schade vergoeden desnoods met loonbeslag. Voor de rest geen pardon meer. Laat het duidelijk zijn, het waren Ajaxhooligans. Maar er zijn bij de reacties op dit artikel 2 gefrustreerde reageerders die zo'n blinde haat jegens Ajax hebben dat zij zo maar vergeten of het niet eens bewust van zijn dat: -op 17/9/2011 Feyenoordhooligans het Maasgebouw bestormden en wel zodanig dat de politie ter plekke met getrokken pistolen de mensen aldaar moesten beschermen. OM eiste 8 maanden celstraf -op 21/2/2016 Burgemeester Aboutaleb maatregelen moest treffen om boze Feyenoordhooligans in bedwang laten houden. Over tuig gesproken. Tuig heb je overal onder de hooligans.

Plezier is weg
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Uitgaande dat die werkt, anders is loonbeslag ook lastig

GabrielleX01
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

En kijk dit vind ik dan weer extreem. Dat mensen geen vuurwerk het veld op mogen gooien om de wedstrijd te laten staken of aanstekers in de richting van spelers puur om te hopen dat ze iemand raken en die speler dan gewond raakt snap ik ook wel. Maar kom op, een bekertje bier. Straks gooit iemand een klein propje en gaan we daar al op staken. Tevens, ook wel erg dat deze biergooier meer problemen gaat krijgen dan diegene die vuurwerk hebben gegooid. De KNVB draait wel echt door. Verder, gewoon bij elke wedstrijd netten en elke club verplicht professionele beveiliging inhuren. En dan ook niet zo nu dat Ajax dat alleen moet doen want vorig jaar gebeurde het bij Groningen ook byv dus het kan bij elke club gaan gebeuren. Vind dat elke club het moet voorkomen. Vind het trouwens wel heel grappig hoe fel mensen zijn en waarvan er genoeg zijn die van die bekerwedstrijd het dingen naar spelers gooien wel goed praatte. Hoezo hypocriet

GabrielleX01
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

En ik bedoel natuurlijk, dat ik het eens ben met de felheid maar dat ik de hypocrici ergens wel lachwekkend vind van die mensen die dan wel die actie van die "Feyenoord supporters" goed praatte..

Pieter Meijn
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Wat een verschrikkelijke voetbalmiddag in de Arena. Ajax kreeg drie doelpunten tegen. De manier waarop is absoluut niet goed te praten. Dan als eerste de biergooier. Gelukkig is die man gepakt. Dan het aller ergste van alles, het gooien van vuurwerk en nogwel door de zogenoemde fans van Ajax. Verschrikkelijk, en dan ook nog het vernielen van de hoofdingang. Hoe is het mogelijk dat dat volk zich supporters van Ajax durven te noemen.

Swiebertje
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Waren ze maar zulke helden dat ze de fakkelgooiers er ook even zo uihaalden. Ze hebben toch camerabeelden?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen