Opstelling PSV: Bosz kiest drie nieuwe namen in 'topper' tegen Go Ahead Eagles

27 september 2023, 17:38   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

PSV-trainer Peter Bosz voert drie wijzigingen door in zijn basiself die het woensdagavond opnemen tegen Go Ahead Eagles. Tegen de Deventenaren verdwijnen Jerdy Schouten, Armel Bella-Kotchap en Sergiño Dest allen uit de startende elf.

In hun plaats kiest Bosz voor André Ramalho en Jordan Teze in de achterhoede en heeft Guus Til een basisplaats op het middenveld. "Dest, Schouten en Isaac Babadi zijn niet wedstrijdfit", verklaart de club op X waarom dat drietal niet bij de wedstrijdselectie zit. Bella-Kotchap maakt daar wel deel van uit, maar begint dus op de reservebank. Verder stelt Bosz dezelfde acht namen op die afgelopen weekend wonnen op bezoek bij Almere City (0-4). Dat betekent dat Johan Bakayoko opnieuw reserve is; Hirving Lozano begint rechts voorin.

Artikel gaat verder onder video

In het Philips Stadion spelen de Eindhovenaren woensdag hun eerste binnenlandse topper, zo hield Bosz afgelopen week meermaals vol tegenover de media. De Deventenaren gingen op de eerste speeldag hard onderuit bij AZ (5-1), maar bleven in de vier daaropvolgende wedstrijden ongeslagen. Afgelopen weekend werd Fortuna Sittard op De Adelaarshorst met 3-0 opzijgezet, waardoor het elftal van René Hake momenteel op de zesde plaats in de Eredivisie bivakkeert.

Opstelling PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Boscagli, Van Aanholt; Veerman, Til, Saibari; Lozano, De Jong, Lang

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen